EVENIMENTE

A 3.1. Crearea de parteneriate in vederea dezvoltarii economiei sociale

Decembrie 2020 – Februarie 2021

  • Ca actiune care vizeaza dezvoltarea domeniului economiei sociale, in scopul crearii unei retele de sprijin si stabilirii de parteneriate, se vor organiza 3 evenimente de tip conferinta, care vor aduce impreuna grupul tinta, reprezentanti ai mediului de afaceri, ai sectorului nonprofit si ai administratiei publice. Evenimentele vor include panell-uri si exercitii interactive comune;
  • Serviciile de organizare a evenimentelor vor include sali de conferinta pentru minim 50 de participanti, catering, sonorizare, video-proiectie.

 

A 4.1. Informare, publicitate si sprijin administrativ

Masurile de informare si publicitate ale proiectului vor viza promovarea proiectului si a activitatilor acestuia, respectarea si implementarea elementelor specifice de identitate vizuala, diferentierea modului de prezentare a proiectului, coordonarea editarii materialelor informative si de prezentare in conformitate cu Manualul de identitate vizuala al POCU.

Vizibilitatea proiectului va fi asigurata totodata prin prezentarea informatiilor generale despre proiect, a stadiului implementarii proiectului (activitati, parteneri, beneficiari, evenimente) si a rezultatelor obtinute pe platforma electronica a proiectului si pe retele de socializare precum Facebook.

Promovarea proiectului, dar si a conceptelor si metodelor de lucru utilizate in cadrul acestuia se va realiza si prin prezentari in cadrul evenimentelor organizate in proiect, astfel incat persoanele care participa in cadrul proiectului sa fie informate in mod specific cu privire la sprijinul acordat prin FSE. Se vor realiza informari pentru a marca momentele cheie ale proiectului si implicit a activitatilor din cadrul acestuia: comunicate de presa privind lansarea proiectului, evenimentele organizate in cadrul activitatilor din proiect, incheierea proiectului (eveniment de inchidere a proiectului).